مشاوره خرید راکتور استیل

راکتور فولادی,راکتور استیل,قیمت راکتور,قیمت راکتور استل,راکتور316,راکتور 304,راکتور چیست,تفاوت راکتور استیل

راکتور های فولادی ، ساخت راکتور استیل ، راکتور استیل 316 ، قیمت راکتور استیل ، راکتور استنلس استیل ، قیمت راکتورهای استیل ، مشاوره خرید راکتور ، مشاوره خرید راکتور استیل ، زراحی راکتور استیل ، تفاوت راکتور های استیل

یک‌شنبه ۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۴:۵۷ ۰ نظر  بازدید

مشاوره خرید راکتور استیل

.

گروه مشاوران پویا صنعت مبدل (GCP)

.

.

راکتور چیست ؟ راکتور دستگاهی است که واکنش هایی از قبیل تجزیه، ترکیب و تبدیل یک یا چند ماده به یک محصول نهایی در آن صورت می گیرد.

چند نوع راکتور ساخته می شود؟ راکتور ها معمولا به سه نوع اصلی ساخته می شوند که عبارتند از : راکتورهای تک جداره، راکتورهای دو جداره و راکتورهای سه جداره و هرکدام بسته به نوع فرآیند کاری، از متریال خاصی ساخته می شوند.

راکتورها عموما از فلزات ساخته میشوند . فلزات مورد استفاده در راکتورها از فولاد و فولادهای آلیاژی مانند استنلس استیل ساخته می شوند. راکتورهایی که در فرآیندهای شیمیایی سخت به کار گرفته میشوند دارای لایه هایی جهت حفظ و پوشش بدنه داخلی فلزی می باشند که این پوشش ها از شیشه، لاستیک و یا رنگ های ضد فرسایش و حرارت می باشند.

راکتورها قابلیت تحمل فشار، دما و خلاء را به نسبت طراحی های اولیه دارند. برای ایجاد هر فرآیند تولیدی از راکتورهای خاص همان فرآیند استفاده می شود.

راکتورها برای فرآیندهای تولید متنوعی مورد استفاده قرار می گیرند، ما در ذیل به بخشی از استفاده راکتورها از انواع دسته بندی راکتورها اشاره می کنیم.

.

راکتور تک جداره: راکتور تک جداره برای فرآیندهای ترکیبی که بدون انجام واکنش های دمایی تولید می شوند کاربرد دارد. مانند : تولید چسب ها، رزین ها و انواع رنگ ها و حلال ها.

.

راکتور دوجداره: راکتور دو جداره برای فرآیندهای ترکیبی ای مورد استفاده قرار می گیرد که در زمان ترکیب مواد اولیه نیاز به فرآیند دما رسانی در زمان تغییر حالت مواد اولیه و یا کاهش دمای حاصل از واکنش مواد اولیه در زمان تولید دارد. مانند راکتور تولید کودآلی، راکتور تولید محصولات پلیمری، راکتور تولید مواد غذایی، راکتور تولید مواد دارویی، راکتور تولید محلول های شیمیایی.

.

راکتور سه جداره: راکتور سه جداره مانند راکتور دو جداره عمل می کند اما یک تفاوت عمده بین این دو راکتور وجود دارد که آن هم داشتن ایزوله و عایق برای کنترل دمای متساعد شده از بدنه ی راکتور می باشد.

در بعضی از راکتور های دو جداره فرآیند دمایی بسیار زیاد نیاز است تا تجزیه و ترکیب داخلی صورت پذیرد، این دماها بعضا تا 360 درجه سانتیگراد هم بالا می رود از این رو از یک عایق قوی و روکش بیشتر استفاده می گردد تا در زمان فرآیندهای تولیدی به اپراتور ها آسیب فیزیکی نرسیده و از هدر رفتن انرژی در زمان تولید نیز جلوگیری گردد.

.

همانطور که قبل تر در این مقاله عنوان شد: راکتورها از نظرجنس مصرفی به دو نوع فولادی و فولاد آلیاژی تقسیم بندی می شوند که هر یک بسته به نیاز در هریک از صنایع تولیدی کشور مورد استفاده قرار میگیرند.

.

-تفاوت راکتور استیل و راکتور فولادی:

راکتور استیل در صنایعی مورد استفاده قرار می گیرند که تنش های حرارتی، خوردگی و اکسیداسیون در فرآیند تولید بسیار حائز اهمیت بوده و باید به آن ها توجه زیادی گردد اما راکتور فولادی عموما در صنایعی کاربرد دارد که سه خصوصیات بالا درآنها اثر ندارند مانند تولید :رزین و چسب و حلال ها.

.

-تفاوت قیمت راکتور استیل با راکتورفولادی:

راکتور استیل با توجه به قیمت بالای استنلس استیل و وارداتی بودن آن به مراتب گران بها تر از راکتور فولادی می باشد.

.

- طول عمر راکتور استیل بیشتر است یا راکتور فولادی؟

با توجه به توضیحاتی که در بالا ارائه شده اگر راکتوری برای فرآیند کاری خود انتخاب گردد عموما دارای عمر 20 تا 30 سال می باشد. اما اگر بطور مثال از راکتور فولادی در فرآیند شیمیایی استفاده گردد عمر این راکتور 20 روز هم نخواهد بود. در مقابل اگر از راکتور استیل برای تولید رزین و چسب و حلال و... استفاده گردد نه تنها آسیبی به راکتور استیل وارد نمیشود بلکه امکان داشتن عمر بالای 30 سال نیز در صورت تعمیر نگهداری به موقع برای راکتور دور از انتظار نخواهد بود.

.

- آیا آلیاژ راکتور استیل متفاوت است؟

فولادهای آلیاژی یا همان استنلس استیل در گریدهای مختلفی تولید می شوند. عمده مصرف آلیاژهای استنلس استیل برای ساخت راکتور استیل: استنلس استیل 304 ,304L ، استنلس استیل 316L , 316 و استنلس استیل 316 Ti می باشد. علت استفاده هریک از الیاژهای استنلس استیل در هر راکتور میزان خورندگی، دما ، تحمل فشار و تنش های حرارتی در فرآیند تولید محصولات در راکتور استیل می باشد.

در راکتور استیل برای تولید موادی که PH محیط آنها در زمان تولید به میزان خنثی (عدد7) باشد از آلیاژ 304 استیل و 304L استیل استفاده می گردد. در زمانی که PH محیط مواد به میزان (7-3) باشد از ورق استیل 316Ti , 316L , 316 در ساخت راکتور استیل استفاده می گردد و در زمانی که PH محیط به میزان ( 3-3/0) باشد باید لایه هایی جهت حفظ استنلس استیل برروی جداره داخلی راکتور استیل کشیده شود که معمولا از لایه های ضد اسیدی و یا راکتور گلس لاین استفاده می شود.

.

شرکت پویا صنعت مبدل با برند گروه صنعتی پوصام، بیش از یک دهه در ساخت راکتور استیل تجربه داشته و تا به امروز توانسته خدمات گسترده ای به مشتریان خود در رابطه با ارائه مشاوره خرید راکتور استیل ، طراحی راکتور استیل ، ساخت راکتور استیل و... ارائه نماید.

.

برای دریافت قیمت راکتور استیل می توانید وارد لینک زیر شوید.

.

قیمت راکتور استیل

.

با ما همرا باشید

....

...

گروه مشاوران پویا صنعت مبدل (GCP)


دیدگاه خود را بیان کنید

Code Image